Migrare in Cloud (Office 365)

Solutii adresate mai ales companiilor micro si mici (dar nu numai) care doresc sa se bucure de functionalitatile oferite de produsele Microsoft si nu au infrastructura necesara in interiorul companiei si/sau nu doresc sa investeasca intr-o asemenea infrastructura, care include si mai multe licente pentru a beneficia de ultimele tehnologii existente. Aceste companii pot utiliza solutia Office 365,  solutie care contine urmatoarele programe: Microsoft Exchange, Microsoft Sharepoint, Microsoft Lync, cat si Office Professional Plus (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote).

In functie de necesitatiile dumneavostra, se poate opta pentru utilizarea uneia sau a tuturor facilitatiilor oferite de catre Office 365, prin alegerea planului tarifar potrivit, iar plata serviciilor se va efectua lunar, in functie de planul sau combinatiile de planuri alese.

 

Infoplus are o echipa experimentata in migrarea serviciilor in Cloud (Office 365), avand in acest moment 2  specialisti in acest domeniu. Prin migrarile efectuate catre Office 365 se poate realiza o trecere usoara catre platforma online, fara timpi de nefunctionare pentru afacerea dumneavoastra!