Despre noi

Firma Infoplus a fost infiintata in anul 1992, la vremea respectiva fiind printre primele din tara in acest domeniu. Ceea ce ne-a determinat sa facem acest pas a fost dorinta de a plusa calitate serviciilor IT intr-un mediu de afaceri atat de dinamic si in plina crestere, cum este cel din Romania. Traversand acest lung parcurs de peste 29 de ani in domeniu, putem spune cu mandrie ca ne recomanda experienta acumulata care ne-a facut sa intelegem necesitatea oricarei companii de a avea un sistem informatic functional si mai ales adaptat nevoilor sale.

Experienta noastra cuprinde proiecte din cele mai variate zone ale tehnologiei informatiei: securitatea informatiei, dezvoltarea de aplicatii software, implementarea unor aplicatii de business, promovare online si e-commerce, dezvoltarea si implementarea de sisteme complexe.

Politica noastra de servicii IT pune accent pe prevenirea incidentelor si optimizarea echipamentelor existente. In acest fel reducem numarul problemelor semnalate si asiguram o buna functionare a sistemului informatic, reducand necesitatea achizitionarii de noi echipamente.

Misiunea Infoplus este de a crea eficienta si valoare pentru clientii nostri prin oferirea solutiilor si serviciilor IT la un nivel calitativ superior, create prin experienta acumulata de echipa noastra.

Infoplus ofera clientilor solutii complete de mentenanta, administrare, service, suport help desk si consultanta in domeniul IT.

Compania Infoplus este in top 100 firme IT din Romania si cel mai important in top 20 ca vechime.

Echipa Infoplus beneficiaza de un aport major de experienta in piata de servicii IT si solutii IT prin diversitatea adusa de cei peste 29 ani vechime pe piata IT din Romania.

Echipa Infoplus este compusa din membri ce acopera o mare parte a domeniului IT.

Oferim servicii IT de calitate companiilor din Valcea cu vizite directe, iar in majoritatea cazurilor, rezolvarea problemelor s-a realizat prin raportarea sau detectarea prin administrare de la distanta.