Politica de confidentialitate

SC INFOPLUS SERVICE SRL este operator de date cu caracter personal cu respectarea legislatiei nationale si celei europene (Regulamentul UE 2016/679 aplicabil din 25. Mai 2018), privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, care asigura masurile legale de securitate si confidentialitate a datelor cu caracter personal pentru protejarea acestora impotriva accesului ilicit si neautorizat, informatiile privind datele fiind utilizate numai in scopurile in care au fost colectate. Informatii suplimentare pot fi accesate la sectiunea http://www.iplus.ro/politica-de-confidentialitate/.

Pentru ca dorim sa pastram legatura cu dumneavoastra si dupa data de 25 mai 2018, este necesar sa primim acceptul dumneavoastra prin care va dati consimtamantul liber exprimat ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de SC BOROMIR IND SRL in scopul pentru care au fost colectate si pentru a va putea trimite in continuare comunicarile noastre : oferte de produse si servicii, eveniment, oferte promotionale sau orice alte informatii privind derularea relatiilor comerciale si contractuale . Daca sunteti de acord va rugam sa accesati butonul ”Abonare”.

In situatia in care nu mai doriti sa primiti comunicari din partea SC INFOPLUS SERVICE  SRL sau ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa nu mai fie prelucrate in cadrul acesteia , va rugam sa ne comunicati pe email: office@iplus.ro.

Va informam ca oricand aveti posibilitatea sa reveniti asupra deciziei dumneavoastra prin trimiterea unei solicitari la una din adresele: office@iplus.ro – oferte@iplus.ro  sau la sediul operatorului: Rm. Valcea, str. Calea Lui Traian, nr.183 bl 15 parter , jud. Valcea.